Política de privacitat

Última actualització el 09-12-2022
Data d’entrada en vigor 09-12-2022

Aquesta Política de Privacitat descriu les polítiques d’Associació Empenta – Xarxa de Negocis, CIF CIF G16553091, Bisbe Llompart, 60, 3er B, Illes Balears 07300, Espanya, correu electrònic: info@empenta.net, telèfon: 650391949 sobre la recollida, ús i divulgació de la seva informació que recollim quan utilitzeu el nostre lloc web (https://empenta.net). (el «servei»). En accedir o utilitzar el Servei, esteu consentint la recollida, l’ús i la divulgació de la vostra informació d’acord amb aquesta Política de privadesa. Si no accepteu el mateix, si us plau, no accediu ni utilitzeu el Servei.

Podem modificar aquesta Política de privadesa en qualsevol moment sense cap avís previ i publicarem la Política de privadesa revisada al Servei. La Política revisada entrarà en vigor 180 dies a partir del moment en què la Política revisada és pública al Servei i el vostre accés o ús continuat del Servei després d’aquest moment suposarà la vostra acceptació de la Política de privadesa revisada. Per tant, us recomanem que reviseu aquesta pàgina periòdicament.

Com fem servir la vostra informació:
Utilitzeu la informació que recopilem sobre vosaltres amb les següents finalitats:

Informació de l’administració
Si volem utilitzar la vostra informació per a qualsevol altre propòsit, us demanarem el consentiment i utilitzarem la vostra informació només en rebre el vostre consentiment i, després, només per a les finalitats per a les quals atorguem el consentiment, tret que ens demani el contrari. . Llei.

Els teus drets:
Depenent de la llei que s’apliqui, és possible que tinguis dret a accedir i rectificar o esborrar les teves dades personals o rebre una còpia de les teves dades personals, restringir o oposar-te al tractament actiu de les teves dades, sol·licitar ‘ns que compartim (portatge) les teves dades personals. informació a una altra entitat, retirar qualsevol consentiment que ens vau proporcionar per processar les vostres dades, el dret a presentar una queixa davant una autoritat legal i altres drets que puguin ser rellevants segons les lleis aplicables. Per exercir aquests drets, pots escriure’ns a info@empenta.net. Respondrem a la seva sol·licitud d’acord amb la legislació aplicable.
Tingueu en compte que si no ens permet recollir o processar la informació personal requerida o retirar el consentiment per tractar-la amb les finalitats requerides, és possible que no pugueu accedir o utilitzar els serveis per als quals va a demanar la vostra informació.

Cookies Etc.
Per obtenir més informació sobre com les fem servir i les vostres opcions en relació amb aquestes tecnologies de seguiment, consulteu la nostra Política de cookies.

Seguretat:
La seguretat de la seva informació és important per a nosaltres i utilitzarem mesures de seguretat raonables per evitar la pèrdua, el mal ús o l’alteració no autoritzada de la seva informació sota el nostre control. No obstant això, donen els riscos inherents, no podem garantir la seguretat absoluta i, en conseqüència, no podem garantir ni garantir la seguretat de cap informació que ens transmeteu i ho feu sota el vostre propi risc.

Reclamació / Delegat de Protecció de Dades:
Si tens qualsevol consulta o dubte sobre el tractament de la teva informació que està disponible amb nosaltres, pots enviar un correu electrònic al nostre Responsable de Política de privacitat a Associació Empenta – Xarxa de Negocis, Bisbe Llompart, 60, 3er B, correu electrònic: info@ empenta.net. Atendrem les vostres inquietuds d’acord amb la legislació aplicable.