• PROJECTES WEB
  • BRANDING I DISSENY GRÀFIC A MIDA
  • ESTRATÈGIA DIGITAL I GESTIÓ DE CONTINGUTS A XARXES SOCIALS

T’oferim una proposta personalitzada a les teves necessitats reals: tant si és un projecte web, com la formació en qualsevol aspecte del món digital, el disseny d’un nou logo o la gestió de xarxes socials.

Som especialistes en la creació de projectes web, ja siguin llocs corporatius, tendes online o projectes a mida. Els nostres serveis inclouen tot el procés de creació: disseny web, configuració i personalització dins l’àmbit de Worpress i allotjament en servidors professionals.

També desenvolupam projectes complets de branding: disseny i redisseny de logotips, desenvolupament d’identitat corporativa i aplicacions. Disseny gràfic tant online com offline i serveis d’imprenta.

A més a més, també podem gestionar les teves xarxes socials, analitzam el teu perfil i feim un anàlisi de com podem millorar el seu contingut. Redactam els texts i també maquetam les imatges perquè s’ajustin a la teva identitat. També podem gestionar el teu blog de notícies per què la teva web sempre estigui al dia i actualitzada.

Av. Reis Catòlics, 101
07300 – Inca – Mallorca
Tel. 971 57 00 58
info@miriada.es

miriada.es

Altres empreses associades: